top of page

BALTEX LIGHTING

August Interieur, ontstaan in Amsterdam, ontwerpt sinds 1986 de bekende Baltex Blinds. Ruim 30 jaar verder lanceren we nu ons eigen lampen collectie.   Geïnspireerd door de vele reizen en verzamelde potten over de hele wereld bestaat onze collectie uit diverse hang- en tafel lampen. De lampenkappen kunnen los gekocht worden of samen met een van onze unieke potten of standaarden. Passend bij de blinds, hangend boven uw eettafel of staand in bijvoorbeeld uw woonkamer. 

Aangezien wij de lampenkappen zelf maken is ook dit product in verschillende maten te verkrijgen en zijn er meerdere opties betreft lampen ophangsysteem aan het plafond, lampenvoeten, kleur en materiaal van de lampenkap en de binnenkant van de lampenkappen. Doordat ons weefsel voor onze lampenkappen niet volledig dekkend is ontstaat er een prachtig schaduwspel in uw ruimte. Onze lampenkappen zijn een product op zichzelf maar krijgen een extra dimensie wanneer deze goed passen bij uw blinds.  

Met vragen over de mogelijkheden rondom onze lampen kunt u contact opnemen of bent u altijd welkom in ons atelier waar onw diverse lampen en weefsels op een bijzondere locatie te zien zijn.

bottom of page