top of page

BALTEX LINEN

Wij zijn er trots op dat August Interieur al ruim 35 jaar bekend staat om haar Baltex blinds en interieurarchitectuur. Waar het bedrijf ooit begonnen is met houten blinds hebben wij ons aanbod de afgelopen jaren vergroot met duurzame en natuurlijke linnen gordijnen. Onze linnen gordijnen staan prachtig op zichzelf en worden volledig op maat geleverd. De linnen gordijnen worden ook vaak gecombineerd met onze blinds. Het linnen en hout complementeren elkaar en zorgen voor diverse mogelijkheden in donker en licht en garandeert een prachtig lichtspel in combinatie met elkaar. 
 
 
De linnen zijn in verschillende kleuren en in verschillende diktes te verkrijgen naar eigen wens. Hierbij kunt u denken aan overgordijnen die volledig verduisterend zijn voor extra privacy en een warme sfeer in huis, inbetween gordijnen en vitrage voor een prachtig lichtinval en mooi in combinatie met onze houten blinds. Naast sfeer en privacy beschermen onze gordijnen tegen warmte en kou en zijn geluidsdempend. 
 
Betreft ophangsystemen en het creëren van de plooi bieden wij verschillende opties aan. De gordijnen kunnen opgehangen worden op een rail, een rail roede en een roede. Verder zijn er verschillende mogelijkheden betreft een enkele plooi en dubbele plooi en een wave. Naar aanleiding van uw wensen zullen de mogelijkheden besproken worden en zullen wij een advies op maat uitbrengen.
 
Op onze website kunt u een selectie van onze huidige collectie linnen weefsels vinden die wij met veel liefde en zorgvuldigheid hebben samengesteld. Wij hebben een vaste collectie op voorraad en kan daardoor snel geleverd worden. Naast de collectie op de site zijn wij constant bezig met nieuwe stoffen om ons aanbod te vernieuwen en te vergroten. Met vragen over onze huidige collectie, voorraad of interesse in onze linnen kunt u contact opnemen of bent u altijd welkom in ons atelier waar diverse linnen op een bijzondere locatie te zien zijn.

bottom of page