top of page

PENDANT LAMPS

Baltex Lighting  

Pendant lamp Ni 

Prijs: €1250 incl btw. 

Ontworpen en geproduceerd in ons atelier in Amsterdam, straalt deze unieke lamp esthetiek uit en belichaamt het onze toewijding aan duurzaamheid. Grotendeels vervaardigd met restmaterialen ter ondersteuning van onze duurzame doelen. De Baltex weefsels, die een prachtig lichtspel creëren, geven dit item een onderscheidende esthetiek, waardoor het perfect geschikt is voor lampen. Een kunstwerk met zorg en passie vervaardigd, waarbij elk detail is doordacht en uitgevoerd voor een tijdloze, visueel aantrekkelijke uitstraling.

Formaat:

Compleet 70 x 70 x 70 cm

Omsloten gedeelte 50 x 50 x 50 cm

Baltex Lighting  

Pendant lamp Vertical 

Prijs: €500 incl btw. 

Onze lampen worden door ons ontworpen en gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Alle gemaakt met onze Baltex weefsels waardoor ze een perfecte aanvulling zijn voor elk interieur en nog beter tot hun recht komen in samenspel met onze Baltex Blinds. Alle lampen worden geleverd met een binnenkap wat een prachtig verschil creëert tussen het houten weefsel als buitenkap en het warme licht wat komt van de binnenkap. Op deze wijze zijn wij van mening dat elke ruimte op een prachtige, intieme en vriendelijke wijze verlicht wordt.

Verschillende uitvoeringen: Okoume, Mokka, Tuamoto. Op aanvraag ook verkrijgbaar in andere van onze Baltex weefsels.

Formaat:

hoogte 40 cm x diameter 35 cm, op aanvraag ook in ander formaat verkrijgbaar

Baltex Lighting  

Pendant lamp Large

Prijs: €500 incl btw. 

Onze lampen worden door ons ontworpen en gemaakt in ons atelier in Amsterdam. Alle gemaakt met onze Baltex weefsels waardoor ze een perfecte aanvulling zijn voor elk interieur en nog beter tot hun recht komen in samenspel met onze Baltex Blinds. Alle lampen worden geleverd met een binnenkap wat een prachtig verschil creëert tussen het houten weefsel als buitenkap en het warme licht wat komt van de binnenkap. Op deze wijze zijn wij van mening dat elke ruimte op een prachtige, intieme en vriendelijke wijze verlicht wordt.

Verschillende uitvoeringen: Okoume, Mokka, Tuamoto, op aanvraag ook verkrijgbaar in andere van onze Baltex blinds weefsels.

Formaat:

hoogte 25 cm x diameter 50 cm, op aanvraag ook in ander formaat verkrijgbaar

bottom of page