top of page

Baltex blinds

Wij zijn dagelijks aan het werk met bijzondere en hoge kwaliteit houten weefsels voornamelijk afkomstig uit Parijs. De weefsels worden van natuurlijke producten gemaakt en met de hand geweven waardoor elk product uniek en duurzaam is. Naast onze vaste collectie van weefsels zijn wij constant met veel enthousiasme en passie op zoek naar nieuwe, unieke houten, bamboe, grassoorten weefsels om het aanbod te vernieuwen en te vergroten. 
 
Onze Baltex Blinds zijn op meerdere manieren te gebruiken en worden voornamelijk gekozen door haar subtiele spel met het dag- en zonlicht. Doordat onze blinds niet volledig dekkend zijn ontstaat er een prachtig lichtinval op het moment dat deze voor de ramen opgehangen worden zonder dat deze afdoen aan privacy. Onze blinds hebben een zonwerende en verduisterende werking en zorgen voor een koele ruimte op warme dagen en een warmere ruimte op koude dagen. 
 
Op onze website kunt u een selectie van onze huidige collectie Baltex weefsels vinden die wij met veel liefde en zorgvuldigheid hebben samengesteld. Met vragen over onze huidige collectie of interesse in onze blinds kunt u contact opnemen of bent u altijd welkom in ons atelier waar we diverse blinds op een bijzondere locatie te zien zijn. 
 
In ons atelier maken wij naast Baltex Blinds ook andere producten van onze weefsels waaronder onze zelf ontworpen unieke lampenkappen.
Op onze website en instagram vindt u diverse foto’s van verschillende projecten en toepassingen waarin onze blinds zijn gebruikt.

Collectie houten weefsels
bottom of page