top of page

BALTEX BLINDS - Geweven hout

Wij zijn dagelijks aan het werk met bijzondere en hoge kwaliteit houten weefsels voornamelijk afkomstig uit Parijs. De weefsels worden van natuurlijke producten gemaakt en met de hand geweven waardoor elk product uniek en duurzaam is. Naast onze vaste collectie van weefsels zijn wij constant met veel enthousiasme en passie op zoek naar nieuwe, unieke houten, bamboe, grassoorten weefsels om het aanbod te vernieuwen en te vergroten. 
 
Onze Baltex Blinds zijn op meerdere manieren te gebruiken en worden voornamelijk gekozen door haar subtiele spel met het dag- en zonlicht. Doordat onze blinds niet volledig dekkend zijn ontstaat er een prachtig lichtinval op het moment dat deze voor de ramen opgehangen worden zonder dat deze afdoen aan privacy. Onze blinds hebben een zonwerende en verduisterende werking en zorgen voor een koele ruimte op warme dagen en een warmere ruimte op koude dagen. 
 
Hieronder vind u een overzicht van onze geweven houten collectie, gemaakt van Okoume en Kooto hout, beide verkrijgbaar met een FSC keurmerk. Deze weefsels op een artisinale wijze iets buiten Parijs gemaakt
 
In ons atelier maken wij naast Baltex Blinds ook andere producten van onze weefsels waaronder onze zelf ontworpen unieke lampenkappen.
Op onze website en instagram vindt u diverse foto’s van verschillende projecten en toepassingen waarin onze blinds zijn gebruikt.

COLLECTIE 
bottom of page